Nyt fra Kreativ Fritid

I skrivende stund er der 31 grader. Lige rigeligt. Men de fleste af jer har nok brugt sommerferien. Og vi skal i gang med efterårets aktiviteter igen. Jeg har sammen med den næsten helt nye bestyrelse, og de ønsker I kom med til generalforsamlingen, prøvet at sammensætte et program for hele året. Der er både nye tiltag og gamle travere. Vi havde sidste år en dejlig jubilæumsfest. Så vi blev enige om vi laver en forårsfest næste år. Så tror jeg vi får et rigtig spændende foredrag af Morten Ledskov omkring fairtrade. Vi skal jo passe på vores miljø. Så derfor syer vi også indkøbsnet. Og Ebbe vil hjælpe os med at lave insekthoteller. Nogle af arrangementerne er der begrænset deltagerantal. Så husk at tilmeld dig i god tid. Men husk endelig også at afmelde hvis du alligevel ikke kommer, så også vi har en chance for at aflyse arrangementet,  hvis der kun er få deltagere tilbage.

Har du ønsker om noget vi kan lave i foreningen. Så fortæl det endelig. Send mig evt. en mail, ring eller kom til vores generalforsamling. 

Er der noget du selv brænder for – og evt. har lyst til at undervise i, så sig endelig også til.

Håber du kan bruge nogen af tilbuddene i programmet. Til sidst vil jeg ønske alle nye medlemmer, og nye medlemmer af bestyrelsen velkommen i Husflidsforeningen. Og vi vil sige tusind tak for samarbejdet med Lene Kjeldsen, Børge og Ulla Christensen og Birthe Müller som valgte at stoppe ved generalforsamlingen. Tak for det store arbejde i har lagt i foreningen de mange år i har været med.  Håber stadig at se jer.           

Tina Elholm Bonde.

Vi sender programmet ud pr. mail. Og du må gerne sende det videre til venner/veninder. Alle er velkommen i foreningen.

Vi har en gruppe på Facebook som hedder: Kreativ fritid ved Haderslev Husflid. Meld dig gerne ind i den. Så får du automatisk besked når der foregår noget. Hvis der kommer nye ting eller rettelser til emneaftnerne vil det også være der jeg skriver det.

Kontigent

Starten af ny sæson betyder også betaling af kontingent.

Kontingent/ medlemsskab. (1. september 2019)

Familiemedlemsskab: 175 kr. årlig

Enkelt personsmedlemsskab er 125 kr. årligt. 

Kan indbetales på registreringsnr. 5386 og kontonummer 0383217 (Arbejdernes landsbank)

Eller det kan betales på Ebbe Norspangs mobilpay på 2512 1424. Du skal bare huske at skrive som besked: kontingent til husflid.

Man kan stadig deltage til arrangementerne uden at være medlem. Men det koster så 25 kr. mere pr. medlemsaften, altså 70 kr.