Forord fra Kreativ Fritid

Venter stadig på sommeren. Men håber du har haft en god ferie.

Vi starter op med et program for et helt år. Og har en hel del nye ting med i programmet. Bl.a. har vi hver måned lavet en hyggeaften hvor du kan tage dit strikketøj med -eller det håndarbejde du lige har gang i. Og så kan man samtidig få en hyggelig snak. Og inspirere hinanden. Men vil du gerne prøve lidt nyt er der også mulighed for det disse aftener. Der er hver hyggeaften et tema som du kan prøve. Se det i programmet. Kontingent/ medlemsskab. Fik du ikke betalt dit medlemskab i marts? Så kan du nå det endnu.

Vi har i bestyrelsen besluttet at medlemskabet skal gå fra september og et år frem. Derfor laver vi også et program for et helt år nu. Har du betalt i marts gælder det selvfølgelig til september 2018. Der blev vedtaget til generalforsamlingen i 2016 at kontingentet ville stige til: 125 kr. årligt og 150 kr. for familiemedlemskab.

Kan indbetales på registreringsnr. 5386 og kontonummer 0383217 (Arbejdernes landsbank.) Eller det kan betales på Lene Kjeldsens mobilepay på 30804456. Du skal bare huske at skrive som besked: kontingent til husflid. Man kan stadig deltage til arrangementerne uden at være medlem. Men det koster så 25 kr. mere pr. medlemsaften. Vi sender programmet ud pr. mail. Og du må gerne sende det videre til venner/veninder. Alle er velkommen i foreningen.

Vi har en gruppe på Facebook som hedder: Kreativ fritid ved Haderslev Husflid. Meld dig gerne ind i den. Så får du automatisk besked når der foregår noget. Hvis der kommer nye ting eller rettelser til emneaftnerne vil det også være der jeg skriver det.

Har du ønsker om noget vi kan lave i foreningen. Så fortæl det endelig. Send mig evt. en mail, ring eller kom til vores generalforsamling. Er der noget du selv brænder for – og evt. har lyst til at undervise i, så sig endelig til. Håber du kan bruge nogen af tilbuddene i programmet. Til sidst vil jeg ønske alle nye medlemmer velkommen i Husflidsforeningen. Tina Elholm Bonde.