Nyt fra Kreativ Fritid

Billedresultat
 for flag jubilæum

Sidste år startede jeg med at skrive: Venter stadig på sommeren. Nu venter vi bare på en kølig brise efter en laaang, dejlig og varm sommer. Men håber du har haft en god ferie.

Vi har i år 30 års jubilæum i Haderslev Husflidsforening. Og det skal fejres!!

Det sker den 7. september. Og håber du vil deltage i festen og gøre dagen til en festlig dag.

Du får et ekstra langt program i år med rigtig mange arrangementer. Dels fordi vi har jubilæum. Men også fordi nogen syntes vi sluttede for tidligt inden sommerferien. Så vi starter allerede i august. Og slutter først til juni næste år.

Programmet er sammensat af de ønsker der kom til generalforsamlingen plus lidt ekstra. Vi startede sidste år med en månedlig hyggeaften, hvor man bare kan hygge med det man nu har gang i. Eller man kan deltage i det tema/aktivitet som tilbydes. Det er blevet positivt modtaget. Så det fortsætter vi med. Nogle af arrangementerne er der begrænset deltagerantal. Så husk at tilmeld dig i god tid. Men husk endelig også at afmelde hvis du alligevel ikke kommer.

Kontingent/ medlemsskab (1. september 2018 )

Der blev vedtaget til generalforsamlingen at

Familiemedlemsskab ville stige til: 175 kr. årligt.

Enkelt personsmedlemsskab er stadig 125 kr. årligt.

Kan indbetales på registreringsnr. 5386 og kontonummer 0383217 (Arbejdernes landsbank.) Eller det kan betales på Lene Kjeldsens mobilepay på 3080 4456. Du skal bare huske at skrive som besked: kontingent til husflid.

Man kan stadig deltage til arrangementerne uden at være medlem. Men det koster så 25 kr. mere pr. medlemsaften.

Vi sender programmet ud pr. mail. Og du må gerne sende det videre til venner/veninder. Alle er velkommen i foreningen.

Vi har en gruppe på Facebook som hedder: Kreativ fritid ved Haderslev Husflid. Meld dig gerne ind i den. Så får du automatisk besked når der foregår noget. Hvis der kommer nye ting eller rettelser til emneaftnerne vil det også være der jeg skriver det.

Har du ønsker om noget vi kan lave i foreningen. Så fortæl det endelig. Send mig evt. en mail, ring eller kom til vores generalforsamling.

Er der noget du selv brænder for – og evt. har lyst til at undervise i, så sig endelig også til.

Håber du kan bruge nogen af tilbuddene i programmet. Til sidst vil jeg ønske alle nye medlemmer velkommen i Husflidsforeningen. 

              Tina Elholm Bonde.