Sommerfest

Fredag den 21. august kl. 18.00

Sted: Fjelstrupvej 35

Så er sommeren endelig kommet. Og vi starter efterårssæsonen med en sommerfest. Vi har i år valgt at bestille mad fra Kværs kro, da vi har rigtig god erfaring med mad derfra.

Menuen er:

Forret: Dampet kold laks anrettet på fad, garneret med cocktaildressing og pyntet med rejer, kaviar og citron. Inkl. fransk baguette.

Hovedretter: Mørstegt oksesteg med US-barbecue, honning glaseret skinke, rosa stegt kalveculotte, Glaseret kyllingebryst, rucola-champignon-salat, bulgursalat, rødbede-æblesalat, mixed salat med dressing, Fløde-porrekartofler, rissolet kartofler samt let krydret flødesauce og baguettes.

Dessert: Rubinsteinkage bestående af ægte romfromage på bund af hindbær og portvinsmarinerede makroner pyntet med flødeskum, vandbakkelser dyppet i chokolade og knust karamel.

Natmad: Gullasch-suppe med baguette.

Hele herligheden koster 150 kr. pr. person.

Tilmelding så hurtig som muligt, til Tina Bonde på 4098 5650.

Der er MAX deltagerantal 35 personer.

Sange og sjove indslag modtages gerne.

Betonstøbning ved Trine Treu.

Torsdag den 27. august kl 18.00. 

Sted: Fjelstrupvej 35.

Trine laver rigtig mange spændende ting i betonstøbning. Og kombinerer det også med andre materialer. Der er utallige muligheder. Trine har en masse modeller og gode ideer med denne aften. Til krukkerne med låg kan man bl.a. bruge gamle tobaksdåser eller plasticbeholdere. Man kan bl.a. lave æbler i nylonstrømper, hjerte eller skåle med blondemotiv af gamle hæklede flakoner, gl. bamse dyppet i cement og meget mere.

Medbring hvad du har af forme og beholdere, nylonstrømper, gummihandsker, forklæde, hobbykniv, saks, gaffatape, fyrfadslys, mælkekartoner, husholdningsfilm og kraftig papkasse til transport. Alle former for spande og beholdere kan bruges. Beholder du har fået burgerbolle i eller bakker du køber kød i.

Tilmelding til Tina Bonde på 4098 5650